Danny

Brede algemene kennis en interesse waardoor je met mij alle kanten op kan en het nooit saai is. Mensen beschrijven mij als een sociaal vaardig, positief ingesteld, ruimdenkend persoon met de juiste balans tussen IQ & EQ.

Oprechte interesse in de ander en natuurlijk heel veel humor.

Dit alles zorgt ervoor dat je met mij verzekerd bent van mooie diepgaande gesprekken die er echt toe doen, emotionele verbinding ervaart en we natuurlijk samen kunnen lachen tot we er buikpijn van hebben.

Verder ben ik verzorgd en zorgzaam, sportief aangelegd, reislustig (binnen- en buitenland), spreek mijn talen, flexibel en beweeg ik me makkelijk binnen verschillende kringen. Hierbij ga ik desgewenst gesprekken op verschillende niveaus aan op een manier waar we ons samen lekker bij voelen.

Enthousiast, empathisch, spontaan, aanpassingsvermogen, creatief en ondernemend in de ruimste zin van het woord zijn ook eigenschappen die bij mij passen.


Mijn belangrijkste drijfveer dit (samen met jou) te mogen doen is om mooie, leuke en waardevolle herinneringen te maken en wat mij betreft niet eenmalig (maar dat mag natuurlijk wel).

Vanzelfsprekend zijn discretie en hygiëne onderwerpen waar ik aandacht voor heb.

De belofte die ik jou doe is dat wij een mooie en gezellige tijd doorbrengen, waarbij respect, humor, plezier en wellicht passie/intimiteit centraal staan. De verhoudingen/invulling hiervan mag jij bepalen.

Ik kijk dan ook uit naar onze ontmoeting.

Danny


Leeftijd: 51 jaar.
Lengte: 1.86 m.
Haarkleur: blond.
Kleur ogen: blauw.
Nationaliteit: Nederlandse.
Seksuele voorkeur: heterosexueel.
Talen: Nederlands, Engels en Duits.
Opleiding: WO Marketing, psychologie NLP.
Beroep: wetenschappelijke en medische gezondheidszorg.
Werkterrein: heel Nederland/in overleg.
Beschikbaarheid: flexibel/fulltime.
Gevestigd/regio: heel Nederland en daarbuiten.

Hobby's: samen nieuwe herinneringen maken, psychologie, sport, muziek, koken, reizen, nieuwe avontuurlijke dingen ontdekken.
Muziek:
alles wat dansbaar is en nog veel meer.

Boeken: samen met jou even niet.
Films: thriller/detective/autobiografie etc.
Sport: surfen, fitness, tennis en alles wat leuk is om samen te doen.
Keuken:
Thais, Frans en Italiaans en alles wat met liefde (samen) is gemaakt.
Drankjes:
de mooiste en lekkerste wijnen & cocktails.
Parfum: Valentino, Gucci en Dior.

BOEK DEZE COMPANION
No items found.

“Mensen hebben vaker spijt van dingen die ze niet hebben gedaan, dan wel hebben gedaan. Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gekregen.”

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort