Jade

Nice to connect!

Naam: Jade

Quote: Leef je leven voluit, geniet, dans en maak je dromen waar.

Ik ben een passievolle dame die vól in het leven staat. Mijn omgeving zou me omschrijven als een sociale, rustige persoonlijkheid die met iedereen overweg kan. Ik ben een toegewijde luisteraar die anderen feilloos aanvoelt, empathisch is en door mijn levenservaring en kennis ben ik een goede gesprekspartner.

Gedreven, ondernemend, stijlvol, ruimdenkend, avontuurlijk en sportief zijn tevens kenmerken van mij. Daarnaast ben ik veel bezig met zelfontwikkeling. Ik ben een dame die haar dromen waarmaakt en voluit van het leven geniet. Het liefst doe ik dat met iemand samen. Exclusief dineren, onder het genot van een goed glas wijn en diepgaande gesprekken voeren. Daar hou ik van! Reizen is een van mijn grootste passies en ik heb al veel van de wereld mogen zien. Zeilen en de vrijheid op het water vind ik ook geweldig. Ik ben in voor bijzondere en sportieve uitjes. Lekker samen ontspannen in de wellness met bubbles en oesters kan natuurlijk ook, daar ben ik eveneens graag jouw gezelschap.

Daarnaast ben ik een echte ondernemer en heb ik uit passie mijn eigen bedrijven gestart. Sparren over ondernemerschap of mee naar een zakelijke gelegenheid? Ik sta stijlvol en fashionable aan jouw zijde. Een feestje? Ik dans graag “the night away” sámen.

Leeftijd: 49 jaar.
Lengte: 1.74 m.

Figuur/kledingmaat: slank/maat 36.
Haarkleur: Rood.
Kleur ogen: Donkerbruin.
Nationaliteit: Nederlandse.
Talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans (beginner).
Opleiding: HBO.
Beroep: Ondernemer.
Beschikbaarheid: Flexibel.
Gevestigd/regio: Nederland.

Hobby's: Reizen, wellness, dansen, uit eten en sporten.
Films: 
Trillers, series.
Sport: Yoga, pilates, fitness en tennis (wil ik graag leren).

Keuken: Japans (sushi & pokebowls), vis, oesters, Thais, Spaans (tapas), Mexicaans en Indonesisch.
Drankjes:
Chardonnay, bubbels, rode wijn en Baco.

Parfum: Exotisch.

 

BOEK DEZE COMPANION
No items found.

Leef je leven voluit, geniet, dans en maak je dromen waar.

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort