Elisabeth

Naam: Elisabeth

Quote: Als de vrouw de keuze heeft tussen een bontmantel en een minnaar, kiest zij de bontmantel als geschenk van de minnaar…..

Over mijzelf: Mijn glas is altijd halfvol. Ik ben een sportieve (men zegt ook stoere, recht door zee), klassiek georiënteerde vrouw met een rauw randje, na een arbeidzaam leven nu volop genietend van mijn vrije tijd. Ik heb naast mijn bedrijfsleven-achtergrond, een hobby: vleesveehouderij/fokkerij, ook schapen/paarden gehad. Ik hou van het (ook agrarische) buitenleven: van klompen tot hakken en van patat tot oesters.

Profiel

Leeftijd: 64.

Lengte: 1.65 m.

Maat: 38/40.

Gewicht: 68 kg. (gaat een paar kg. af)

Haar: Lang, blond/midden blond/grijs.

Kleur ogen: Blauw/grijs.

Huidskleur: Gebruind, maar 's winters blank.

Nationaliteit: Nederlandse.

Sexuele voorkeur: Hetero.

Talen: Nederlands en Engels. Frans en Duits: basic.

Opleiding: Hbs.

Beroep: Van veeverloskundige tot kinderopvang en van administratie export tot tuinonderhoud. Ben altijd breed inzetbaar geweest.

Werkterrein: Divers.

Rookt: Nee (misschien eens in het halfjaar een kleine sigaar).

Beschikbaarheid: Fulltime.

Gevestigd/regio: Noord-Holland, maar naar elders gaan is geen probleem.


Interesses

Hobby’s: Tekenen, tuinen opknappen (vrijwilligerswerk), lezen, lange afstandswandelingen, reizen, Schotland, auto’s, antiek, dansen, kerst, pianoconcerten, bieren/wijnen/whiskey, kunst, musea, muziek, contrabas, toneel, binnenkort drummen en nog vele andere interesses….

Boeken: Thrillers, reisverhalen, romans, sience fiction, historisch en de sonnetten van Shakespeare.

Films: Love Actually met stip op 1! Ook de kleine filmhuisfilms. Daarnaast zijn de films met/van Clint Eastwood geweldig, verfilmde reisverhalen, science fiction, tja, eigenlijk heel veel...

Sport: Ik doe aan krachttraining, een beetje aan yoga en aan lange afstandswandelingen, maar kijk ook graag grote wielerwedstrijden/voetbalwedstrijden en veel onderdelen van atletiek.

Keuken: Alle keukens!

Drankjes: Champagne en whiskey.

Lingerie: Love it!

Parfum: Gewoon mijn eigen lichaamsgeur 😉. Of de parfum Chance van Chanel.


BOEK DEZE COMPANION
No items found.

Als de vrouw de keuze heeft tussen een bontmantel en een minnaar, kiest zij de bontmantel als geschenk van de minnaar...

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort