Amélie

Naam: Amélie

 

Quote

Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg!

 

Beschrijving

Ik ben een veelzijdige, avontuurlijke en relaxte dame, een tikkeltje speels en ondeugend op z'n tijd. Ik leef mijn leven vol passie. Mijn hart is mijn kompas. Ik ben optimistisch van aard en zie al snel de humor ergens van in. Mensen vinden dat heerlijk.

Mannen vinden mij vaak mysterieus, sensueel en spannend. Ik ben ook lief en zacht. Vaak hoor ik dat ik een ondeugende blik heb. Ondeugend, dat ben ik op een speelse en subtiele manier.

Ik ben erg gevoelig en empathisch en ik houd ontzettend van mensen. Elk mens heeft iets unieks en een eigen verhaal. Ik vind het geweldig leuk om die verhalen te leren kennen. Mensen vinden het vaak heerlijk om deze verhalen met mij te delen. Ik zie mooie dingen in elk mens en kan zo zorgen dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij.

Ik ben zangeres van beroep. Ik schrijf zelf muziek, zing op feesten en ceremonies en ik maak levensverhalen op maat met passende liedjes tussendoor, begeleid door akoestische gitaar. Elk optreden zie ik als een uitdaging om de mensen een geweldige avond te bezorgen. Mijn stem is zoals ikzelf: zwoel met af en toe een lekker rauw randje. Graag speel ik iets voor je, als je dat leuk vindt. Dan neem ik mijn gitaar gewoon mee.

Als entertainer, ondernemer, adviseur en leerkracht ben ik van vele markten thuis. Uit onderzoek is gebleken dat zakendeals succesvoller zijn met een aantrekkelijke, intelligente dame erbij. Ik zal aan jouw zijde mijn rol met verve spelen.

Of het nu zakelijk is of pleasure: ik ben echt en oprecht. Je zult met mij een hele leuke en fijne tijd hebben. Ik vind bijna alles heerlijk om samen met jou te beleven: een theaterbezoek, museumbezoek, een picknick in de wilde natuur.  Heerlijk dineren, wandelen in de bergen of lekker naar een cafeetje of club. Ik heb er nu al zin in! Of… welk idee heb jij?

 

Profiel

Leeftijd:

48 jaar.

Lengte:

1.73 m.

Figuur/kledingmaat:

40.

Cupmaat:

75D.

Haarkleur:

Roodbruin.

Kleur ogen:

Bruingroen.

Huidskleur:

Blank.

Nationaliteit:

Nederlandse.

Seksuele voorkeur:

Hetero.

Tattoos, waar en hoeveel:

Geen.

Piercing, waar en hoeveel:

Geen.

Talen:

Nederlands, Engels en Duits.

Opleiding:

Universitair Onderwijskunde.

Beroep:

Zangeres.

Rookt:

Nee.

Beschikbaarheid:

Flexibel, afhankelijk van mijn optredens.

Gevestigd/regio:

Zuidoost-Nederland, inzetbaar wereldwijd.

 

Interesses/Hobby’s

Zangeres/gitarist in een rockband.

Reizen over de hele wereld.

Wandelen in de bossen en bergen.

Kamperen met een kampvuurtje.

Lezen.

 

Sport:

Hiken wandelen hardlopen en hout kloven.

Boeken:

Fictie en avonturenromans.

Films:

The Shawshank Redemption, Inception, The Matrix.

Muziek:

Live muziek, Blues, Jazz, Soul.

Keuken:

De wereldkeuken, ik vind bijna alles heerlijk.

Drankjes:

Ik drink graag een bijpassende wijn bij het eten, champagne, prosecco, cava. Single MaltWhiskey, heerlijk, maar niet zo verstandig :)

Lingerie:

After Eden.

Parfum:

Chanel Coco Mademoiselle, Lancôme Idôle.

 

Met of zonder intimiteit?

Ik wil je graag helemaal leren kennen… en, als jij dat fijn vindt, inclusief intimiteit.

BOEK DEZE COMPANION
No items found.

Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg!

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort