Monika

Naam: Monika

 

Quotes:

 

‘There is a crack in everything, that’s how the light comes in’.

             

‘Liefde en vriendelijkheid zijn nooit verspild. Ze maken altijd een verschil’.

 

Over mezelf:

 

Zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd al een grote belangstelling gehad voor de wereld om mij heen en wie we als mens eigenlijk zijn. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door thema’s als verlangen, intimiteit, liefde, verbinding en hoe we als mensen ons in interactie met elkaar daartoe verhouden. Ik geloof in het gegeven dat we als mens psychisch, emotioneel, cognitief en spiritueel gemaakt zijn voor verbondenheid met anderen. In het zoeken naar verbinding met anderen vind ik vooral de echtheid van mens tot mens speciaal en bijzonder.

 

Een paar woorden die bij mijn karakter passen zijn zorgzaam, nieuwsgierig, leergierig, reflectief, veelzijdig, levendig, onderzoekend en analytisch. Door mijn zorgzame kant maak ik het mensen graag naar de zin en omdat we allemaal anders in elkaar zitten heeft iedereen iets anders nodig. Ik voel snel aan wat iemand nodig heeft van mij en daar laat ik mij door leiden.

 

Veel in wat ik daarin doe zie je mijn veelzijdige kant terug. Of het nou mijn kleding- en/of schoenenkeuze is, mijn keuze voor muziek, restaurant of hoe ik naar de wereld kijk, ik vind veel dingen leuk en interessant. Wie ik ben en hoe ik naar voren kom heeft o.a. te maken met wie ik voor me heb en wat de ander van mij nodig heeft. Want aan de ene kant houd ik van gek doen, plezier maken en praat ik graag, maar aan de andere kant ben ik serieus, bedachtzaam en geniet ik van rust, natuur en luister ik vooral.

Ik luister dus graag naar jouw persoonlijke verhaal met betrekking tot wat je fascineert en boeit in het leven. We kunnen natuurlijk ook gewoon gezellig kletsen en lachen met elkaar wanneer je daar meer van houdt. Of gewoon allebei. Overigens kan ik qua humor wel een stootje hebben. Ik kan lachen om foute en soms morbide humor en ik heb een gezonde dosis zelfspot.

 

Een warme groet,

 

Monika

 

Profiel

 

Leeftijd: 55 jaar.

Lengte: 1.60 m.

Figuur/kledingmaat: 36.

Gewicht: Geen idee.

(Cupmaat): 80 C.

Haarkleur: Donkerbruin.

Kleur ogen: Blauw/grijs.

Huidskleur: Blank.

Nationaliteit: Nederlandse.

Geloof: Mijn geloof is eenvoudig, mijn geloof is vriendelijkheid.

Seksuele voorkeur: Heteroseksueel en polyamoureus.

Tattoo: 1 kleintje op mijn ringvinger.

Piercing: Geen.

Talen: Nederlands vloeiend in woord en geschrift, Engels vloeiend in woord en geschrift, Frans goede basiskennis in woord en geschrift, Duits goede basiskennis in woord en geschrift. Zweeds beginner.

Opleiding: HBO Pedagogiek en 2e graads lerarenbevoegdheid. WO Zorgethiek.

Beroep: Docent.

Werkterrein: Onderwijs en zorg.

Rookt: Niet

Beschikbaarheid: parttime.

Gevestigd/regio: woonachtig in Noord-Holland.

 

Interesses

Hobby’s: Sport, fitness, gezondheid, nieuwe taal leren, theater, toneel, moderne kunst, filosofie, natuur, klussen, interieur en inrichting, lezen, muziek luisteren, wetenschap en dierenwelzijn.

Ik ga graag naar de sauna en ik sta open voor saunabezoek met een klant.

 

Boeken: Informatieve boeken over psychologie, pedagogiek en filosofie.

Films: Psychologische thrillers, filmhuis films, comedy en absurdistische films.

Sport: Fitness, wandelen, hardlopen en yoga.

Keuken: Elke keuken, mits deze vegetarisch/veganistisch is.

Drankjes: cola zero, water, koffie, thee en heel af en toe een rosé.

Lingerie: Ja, divers.

Parfum: Weinig, licht en fris (Davidoff coolwater).

BOEK DEZE COMPANION
No items found.

‘There is a crack in everything, that’s how the light comes in’ en ‘Liefde en vriendelijkheid zijn nooit verspild. Ze maken altijd een verschil’.

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort