blog

Dinner date: samen genieten van een sfeervolle culinaire avond

Genieten van een uitgebreid diner of een smaakvolle lunch is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag. Dat begrijpen we bij Companionship als geen ander, want wat is er nu prettiger dan aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel compleet met mooie wijnen en zorgvuldig bereide gerechten? Thuis of in een culinair restaurant. Natuurlijk speelt ook de aangename sfeer een belangrijke rol. Een dinner date is immers de gelegenheid bij uitstek om de kaarsen aan te steken, sfeervolle muziek op te zetten en jezelf verzorgd te kleden. Kortom, samen eten biedt de gelegenheid bij uitstek om te genieten van excellent gezelschap. Dit laatste is echter niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld omdat er niemand in je naaste omgeving is met wie je samen uit eten kunt gaan of omdat je geen vaste relatie hebt. Herken jij jezelf in het bovengenoemde en zou je graag op een sfeervolle dinner date willen gaan met gezelschap op niveau?

 

Op dinner date met een high class companion

Op ons online bemiddelingsplatform Companionship voor mensen van veertig-plus, spelen we in op de groeiende behoefte aan affectie, verbinding en contact.

De companions - ofwel gezelschapsdames en gezelschapsheren - bieden gezelschap op niveau dat vergelijkbaar is aan het samenzijn met een high class escort. Tijdens een dinner date genieten zij samen met jou graag van een aangenaam samenzijn in de vorm van een uitgebreide lunch of een smaakvol diner.

Samen op dinner date gaan met een companion kan op vele manieren, bijvoorbeeld:

 Genieten van een zorgvuldig bereid diner in de avonduren;

Uitgebreid lunchen in de middag;

Samen thuis aan tafel gaan voor een sfeervol etentje;

Uit eten in een exclusief restaurant, knusse brasserie of gezellig grand café;

Volg samen een interactieve kookworkshop;

Bezoek samen een culinair evenement of festival.

 

Uit eten in een gastronomisch restaurant

Een dinner date met een gedistingeerde gezelschapsheer of charmante gezelschapsdame van Companionship kun je op allerlei manieren invulling geven. Wil je buiten de deur afspreken voor je dinner date? Dan kunnen we je een dinner date in bijvoorbeeld het restaurant van een mondain hotel in een grote stad absoluut aanraden. Hierbij kun je denken aan de brasserie van Hotel New York inRotterdam, het restaurant van het Amstel Hotel in Amsterdam, het restaurant van Hotel Des Indes in Den Haag, restaurant Excelsior van Hotel De L’Europe Amsterdam, Restaurant Amarone in Rotterdam of Restaurant Portfolio in Den Haag.Vind je het leuk om samen te koken en daarna te genieten van jullie creaties terwijl je in je vertrouwde omgeving bent? Dan kun je de high class companion uiteraard ook bij je thuis uitnodigen. Goed te weten dat sommige companions bijzondere culinaire talenten hebben die ze graag inzetten voor een optimale en onvergetelijke avond.

Samen op dinner date naar een culinair festival

Het bezoeken van een culinair evenement of festival biedt een andere manier om samen met een companion van een dinner date te genieten. Deze winter kun je onder andere naar de Winterse Foodwalk in het Museumkwartier in Amsterdam. Aankomende zomer vindt in Haarlem op de Grote Markt Haarlem Culinair plaats. Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden om op dinner date te gaan met een van onze companions eindeloos. Op welke wijze geef jij invulling aan een aangenaam culinair samenzijn met excellent gezelschap?

BLOG — Toon alle

De companions zijn allemaal leuk om te ontmoeten. Ieder is weer anders op zijn of haar eigen wijze.

ONZE COMPANIONS