Alina

Naam:

Alina

Quote :

‘Van alle dingen die je draagt, is je glimlach het belangrijkst.’

Ik ben een dame van 43 jaar, die vol in het leven staat! Ontmoet graag nieuwe mensen, geniet van de diversiteit aan culturen en denkbeelden en heb dus hele brede interesses! Je kunt mij meenemen naar een sjiek (zakelijk) diner, theater of de opera, maar ook voor een meer ontspannen of sportieve gelegenheid ben ik in. Uiteraard passend gekleed voor elke gelegenheid, want elke man verdient een vrouw die aan zijn zijde straalt!

En mijn glimlach draag ik bij elke outfit.

Ben je verlegen? Geen probleem, ik houd het gesprek wel gaande. Ben je juist een prater? Dan luister ik met volle aandacht naar je. Wat voor persoonlijkheid je ook hebt, nooit een saai of ongemakkelijk moment met mij in de buurt. Ik lach graag, ben jeugdig van hart en behandel mensen met empathie en respect. Van mijn omgeving verneem ik met regelmaat dat ik aimabel ben, de man/vrouw voelt zich bij mij snel vertrouwd en op zijn/haar gemak. Met deze eigenschappen hoop ik ook jouw dag(en) te mogen verblijden.

Ik bied geen seksuele diensten aan, enkel gezelschap en wie weet ontstaat op termijn een gevoel van vriendschap. Ik spreek graag af in het openbaar, waar we elkaar als persoon beter kunnen leren kennen. Ik beschik over mijn eigen vervoer en onderschrijf de kernwaarden van Companionship: vrijheid, rechtvaardigheid, respect, saamhorigheid/verbinding, duurzaamheid, vitaliteit en authenticiteit. Ik houd me blijmoedig aan de vooraf gemaakte afspraken, en verwacht dat andersom natuurlijk ook.

Profiel

Leeftijd:

43 jaar (oktober 1979).

Lengte:

1.68 cm.

Figuur/kledingmaat:

Slank/maat s.

Gewicht:

65 kg.

Haarkleur:

Bruin/blond.

Kleur ogen:

Donkerbruin.

Huidskleur:

Blank.

Nationaliteit:

Nederlandse.

Talen:

Nederlands, Engels en Spaans.

Opleiding:

Pedagogiek.

Beroep:

(Jeugd)hulpverlener/begeleider, projectleider vastgoed.

Werkterrein:

Zorg en welzijn.

Rookt:

Nee.

Beschikbaarheid:

Parttime.

Gevestigd/regio:

Regio Amsterdam, maar reizen is geen probleem.

Interesses

Hobby’s:

In m’n hangmat met een goed boek liggen, korte reisjes maken, bezoekjes aan diverse uitgaansgelegenheden als live muziek/theater/cabaret e.d., simpele genietmomentjes met vrienden en familie in de natuur of op een terrasje, bordspelletjes en kaarten.

Boeken:

Biografieën of studieboeken. Ik lees graag inspirerende levensverhalen of boeken over (sociale) psychologie, voeding en sport, geloofszaken e.d.

Films:

Heel wisselend, afhankelijk van mijn stemming 😃. Van culturele docu’s in het filmhuis tot aan keiharde actiefilms. Thrillers maak je me niet blij mee.

Sport:

Crossfit, wandelen, mountainbiken en kayakken.

Keuken:

Lust alles en probeer van alles!

Drankjes:

Zo nu en dan een cocktail, maar niet te vaak, sta graag weer op volle toeren in de sportschool, de volgende dag.

 

BOEK DEZE COMPANION
No items found.

'Van alle dingen die je draagt, is je glimlach het belangrijkst'

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort