Louise

Naam: Louise

Quote: “Als je met een open houding naar de wereld kijkt, met liefde, dan zie je de schoonheid in alles en iedereen”

 

Over jezelf:

Mijn interesse is breed en ik ben geboeid door alles om mij heen. Het is interessant te weten hoe iets werkt, waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom iemand is zoals diegene is. Ik luister graag en stel graag goede vragen om tot interessante antwoorden te komen. Maar als converseren jou minder makkelijk afgaat, dan houd ik het gesprek graag gaande. Humor is belangrijk voor mij en ik maak er graag gebruik van op een gepaste manier. Ik ben nuchter en optimistisch.

Mensen voelen zich snel op hun gemak, omdat ik niet graag oordeel over iemand. Iedereen heeft zo zijn of haar beweegredenen en alles wat iemand denkt, zegt of doet mag er zijn. Echter wederzijds respect, veiligheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn hier wel de basis.

Ik geniet ervan om samen te spelen, met een gezelschapsspel of in de muziek. Passief of actief bezig zijn met kunst is voor mij het verlengde van spelen. Mij kan je meenemen naar elke vorm van culturele of kunstzinnige uiting. Vanuit verschillende kunstdisciplines uit verschillende tijden en van verschillende plekken over de wereld. Actief bezig zijn met kunst doe ik ook graag. Ben je graag sportief bezig, dan ga ik ook graag mee. Heb je een sjiek (zakelijk) diner? Dan sta ik passend gekleed, met kennis van etiquette aan jouw zijde. Ik ben gewend om te bewegen in verschillende kringen.

 

Profiel

Leeftijd: Begin dertig.
Lengte: 1.75 m.
Figuur/kledingmaat: S/M.
Gewicht: 63 kg.
Haarkleur: Bruin.
Kleur ogen: Bruin.
Nationaliteit: Nederlandse.
Tattoos/piercings: Geen.
Talen: Nederlands, Engels, Spaans lerend.
Opleiding: Conservatorium, Master Kunst Educatie.
Werkterrein: Onderwijs.
Gevestigd/regio: Noord-Brabant, maar reizen is geen probleem.

 

Interesses

Hobby’s: in de buitenlucht zijn, leren over alles, mijn kijk op de wereld verbreden, verdiepen en omdraaien. Alle soorten vormen van kunst. Ik houd van denkpuzzels, escapegames, gezelschapsspellen. Motorrijden, masseren, schrijven, tekenen en lezen.
Boeken: persoonlijke ontwikkeling, filosofie, onderwijs en andere onderwerpen in de non-fictie hoek en literatuur.
Films: Wisselend. Surrealistisch, psychologische thrillers, historisch, filosofisch. Van fantasy, science fiction en comedy’s geniet ik ook.
Sport: Alle vormen van sport vind ik leuk om te doen. (Lange afstands)wandelingen en klimmen zijn mijn favoriete sporten.
Keuken: Ik heb een breed smaakpalet en alles wat ik nog niet ken, probeer ik graag. Liefst gezond.
Drankjes: Zo nu en dan een cocktail of een whisky.

Ik rook niet.

BOEK DEZE COMPANION
No items found.

Als je met een open houding naar de wereld kijkt, met liefde, dan zie je de schoonheid in alles en iedereen

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort