Cees

Omdat ik een man ben die het heerlijk vindt een vrouw in alle opzichten te verwennen, ben ik companion geworden. Onder verwennen versta ik je oprechte aandacht geven, echt luisteren naar wat je wil vertellen, je het gevoel geven dat jij tijdens onze ontmoeting het middelpunt bent, hand-in-hand met je wandelen door een stad, langs het strand of in de vrije natuur, je laten merken dat ik het ècht leuk vind met je te gaan winkelen (ik heb een goed gevoel en oog voor wat een vrouw goed staat, van bovenkleding tot lingerie), samen gezellig op de bank, je liefdevol in m’n armen nemen en heerlijk met je knuffelen, tot je sensueel verwennen zoals jij dat wil, zonder taboes. Ik wil je minnaar en dienaar zijn zodat jij je een prinses als in een sprookje voelt. Geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn, schreef Gerrit Komrij.

Ik ben een erudiete, veelzijdig geïnteresseerde en onderhoudende gesprekspartner. Je zult ontdekken dat ik empathisch ben, echt romantisch met gevoel voor allerlei kleine details en een man die adoreert wat een vrouw vrouw doet zijn. Ik ben een zelfbewuste Alpha man met levenservaring die – en dat is voor mij geen contradictio in terminis - intens geniet van vrouwelijk verfijnde dominantie en superioriteit en het zonder mitsen en maren beantwoorden van al haar lustgevoelens. Zeg me hoe je genieten wil, ik ben er voor jou. Ik ben al heel lang single, maar in een relatie zou ik graag het begrip FLR/Female Led Relationship/FemDom in alle facetten willen beleven. Misschien kunnen wij tijdens onze ontmoeting al enigszins ervaren hoe dat voor jou voelt ….. maar jij bent degene die daarover beslist. Want voor mij is het beleven van vrouwelijke dominantie geen vereiste; ik zie het als een toegevoegd extraatje voor Ladies die dat aantrekkelijk opwindend vinden. Zoals Leonard Cohen onderwerping van een man aan een beminde zo treffend verwoord heeft in “I’m Your Man”.

Ik ben een companion waarmee je voor de dag kunt komen bij alle gelegenheden. Een man met een goed gevoel voor stijl, warm lief & zorgzaam. Samen uitgaan, naar een feest, museumbezoek of een concert. Ik ben respectvol, heb een positieve levensinstelling, ben opgewekt, enthousiast, extrovert, beschaafd, discreet. Integer en oprecht geïnteresseerd in de ander en een man voor wie de vraag “hoe gaat het met je?” geen cliché is. Wanneer je mij vertellen wil over wat voor jou belangrijk is, zal ik luisteren en doorvragen naar wat je bedoelt. Ik wil er voor jou zijn.

Ik ben open-minded, maatschappelijk geïnteresseerd. Ondernemend, in velerlei opzicht creatief, origineel denkend, avontuurlijk.

Ik heb geleerd om in de ander altijd iets te zoeken wat haar aantrekkelijk maakt. Dus geen vooroordelen of voorbehouden te hebben om iemand te leren kennen. Daarom heb ik mij bij Marga aangemeld om companion te worden. Je hoeft je vooraf niet af te vragen wat je van mij wel of niet mag verwachten want ik maak geen onderscheid in welke wensen je hebt: ik ga als jouw persoonlijke companion voor all-inclusive: wanneer jij als mijn Lady verrukkelijke uren of dagen en nachten beleeft, ervaar ik dat als bevestiging dat ik aan jouw verwachtingen en verlangens van een “high class companion” beantwoord. Laat mij weten wat je graag wil beleven en geniet ervan ….. Letterlijk de jouwe, Cees.

Leeftijd: 72 jaar jong.

Lengte: 1.83 m.

Postuur: Gewoon, stevig.

Kleur ogen: Donker bruin, met een ondeugende twinkeling.

Seksuele voorkeur: Heteroseksueel, flexibel wanneer een dominante Lady bijzondere wensen heeft.

Talen: Nederlands, Engels, Duits vloeiend en Frans converseren en lezen.

Opleiding: HBS-A, HBO en Bedrijfskunde – Bachelor Business Administration.

Professioneel: Voorheen ondernemer.

Beschikbaarheid: Flexibel in tijd en plaats, overal in Nederland en in Europa.

Gevestigd: Midden-Nederland, omgeving Rhenen/Wageningen.

Vervoer: Saab Cabrio.

Hobby’s: Schapendrijven met mijn Border-Collies, lezen, deelnemen aan stamtafel gesprekken, een vrouw verwennen en blij maken.

Interesses: Architectuur, geschiedenis, het lezen van een verscheidenheid aan buitenlandse kranten, landelijk leven, reizen in Europese landen.

Boeken: Veelzijdig belezen, vooral romans, maar ook geschiedenis, cultuur en poëzie.

Muziek: Leonard Cohen, Pink Floyd, Brian Eno, Fleetwood Mac, Peter Gabriel, Pearl Jam, Elbow, Het Zesde Metaal, Raymond van het Groenewoud, De Dijk, Aretha Franklin en nog zoveel meer.

Films: Veelzijdig, laatste film waarvan bijzonder genoten “Shadowlands” door Richard Attenborough met Anthony Hopkins en Debra Winger, gebaseerd op het leven van C.S. Lewis.

Sport: Wandelen met mijn 2 Border Collies en daarmee schapendrijven. Zwemmen, fietsen.

Keuken: Frans, Italiaans en verder eigenlijk alles.

Drankjes: Wijn, ik ben redelijk thuis in Bordeaux.

Kleding: Zowel casual als formeel, en alles daar tussenin, altijd verzorgd.

Overige: Matig alcohol, niet-roker, geen tattoos, geen baard of snor.

Als companion: all inclusive, mijn Lady bepaalt. Persoonlijke wensen worden gehonoreerd.

Motto:

“Listen well. Then listen some more. And when you think you are done listening, listen some more.”

-          Leonard Cohen’s advice for success with women. ‘From What I Learned from My Wise Uncle Leonard Cohen’ by Jonathan Greenberg.


BOEK DEZE COMPANION
No items found.

Listen well. Then listen some more. And when you think you are done listening, listen some more.

COMPANIONS — Toon alle

“Voorheen deed ik alles altijd maar alleen, dankzij Companionship heb ik voor het eerst weer een geweldige dag samen mogen meemaken”

Gerard (42) uit Amersfoort